Donatie stop beëindigd

Beste Donateurs, na een aantal weken een donatie stop gehad te hebben, kunt u vanaf heden weer goederen en kleding doneren, er is weer ruimte…..

Helaas zijn wij er tijdens het verwerken en uitzoeken van alle gekregen donaties er achtergekomen dat er we veel kapotte of incomplete spullen tussen zaten, deze spullen moeten wij dan helaas naar de DAR brengen wat kosten met zich mee brengt, (kosten die wij ons eigenlijk niet kunnen veroorloven als belangeloze stichting) we willen iedereen die goederen, speelgoed of kleding wenst te schenken dan ook vriendelijk vragen om alles even goed te controleren, ook gaan wij nu bij de deur samen met u kijken wat wij kunnen gebruiken om onze klanten te helpen.

Wij nemen bijvoorbeeld GEEN :

Vuile of kapotte kleding aan.

Cd’s of dvd’s

Knuffels

Boeken

Puzzels (tenzij de verpakking nog dicht zit)

Enkel servies of bestek , dat wilt zeggen dat we alleen nog setjes glazen en bekers en borden aan nemen.

Alvast bedankt voor uw hulp.

 

 

Next

Comments are closed.