Activiteiten middag met soep en broodjes

Beste mensen, wist u dat er op woensdag middag een activiteiten middag wordt gehouden voor jong en oud?we schenken dan geheel gratis koffie en thee en limonade, en vaak hebben we er ook nog wat lekkers bij

 

Zo wordt bijvoorbeeld woensdag 24 april een koningsochtend/ middag gehouden vanaf 11.00, bij meerdere aanwezigen word er soep met broodjes geserveerd 

Ook op 1 mei wordt er druk geknutseld voor Moederdag, groot geheim wat we gaan maken, ook dan vanaf 11.00 op de Meijhorst 1400 op  deze dag krijgt iedereen ook lekker soep en een broodje kip knakworst.

Elke woensdag valt er iets leuks te beleven bij Gratis2deKansje, en als het erg gezellig is blijven we zelfs wat langer open.

Komt u ook? neem gerust wat vrienden en vriendinnen mee, ook voor de kinderen zijn vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom, je hoeft geen klant van de stichting te zijn om mee te mogen doen, dus onthoud: woensdag knutseltijd bij de goederenbank op            Meijhorst 1400.

Comments are closed.