Vakantie periode Gratis2deKansje

Beste mensen,

Nog een paar dagen en we hebben er weer een druk jaar opzitten, we hebben veel gezinnen kunnen helpen aan inrichtingen voor hun nieuwe start, kinderen uit crisisgezinnen en in financiële nood nieuw ondergoed kunnen geven en kunnen verwennen met speelgoed voor hun verjaardag en met Sinterklaas en we gaan nog even door om deze families te helpen om ook de Kerstdagen zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit alles is mogelijk gemaakt door de giften van vele vrijgevige mensen die hun nog goede spullen een tweede kans wilde geven, zo krijg je waar de naam Gratis2deKansje voor staat, een tweede kans voor goederen en een tweede kans voor de gezinnen in nood.

Ook had onze stichting het nooit gered zonder de hulp van onze ruim 30 belangeloze vrijwilligers die elke week weer vele uren bezig zijn geweest met het uit sorteren en inpakken van de aangebrachte goederen en kleding op de Lankforst, daarnaast worden ook nog crisis gezinnen geholpen aan huis inrichting zoals meubels, bedden, gordijnen, serviesgoed etc wat door een aantal vrijwilligers liefdevol wordt gebracht bij de nood gezinnen.

Het verdelen en verpakken van de pakketten wordt gedaan door een team vrijwilligers op de Meijhorst. Het gaat hier om ruim 600 producten die wekelijks door vele gezinnen worden opgehaald, Meijhorst 1400 waar voor iedereen de deur open staat om een kopje koffie te drinken en gezellig handwerken te doen zoals breien,haken en knutselen.

Lijkt u het leuk om ons team te versterken neem dan in het nieuwe jaar contact met ons op, we kunnen alle hulp gebruiken, wilt u ons financieel bijstaan zodat we de crisis gezinnen ook in 2019 kunnen blijven helpen, gebruikt u dan alstublieft de donatie knop op onze website.

Het is voor ons tijd voor vakantie, even rust en bezinning we sluiten daarom kort de deuren vanaf 21 December 2018 en heten u van harte welkom op 8 Januari 2019.

Wij wensen u prettige feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *