Tentoonstelling Kunst van samenleven in Dukenburg

Wij willen Stichting KUS hartelijk bedanken voor de eer dat wij als Stichting Gratis2deKansje onderdeel mogen zijn van het mooie initiatief van Stichting KUS.

Deze stichting heeft een tentoonstelling Kunst van Samenleven in Dukenburg gerealiseerd met meerdere kunstenaars, waaronder Diederik Grootjans die een prachtig kunstwerk heeft gemaakt met betrekking tot de hulp die stichting Gratis2deKansje onder andere bewerkstelligd, namelijk hulp bieden aan gezinnen in financiële nood, hulp door middel het verschaffen van gratis kleding, huisraad en speelgoed.

Dit kunstwerk en vele andere zijn te bewonderen in de hal van de Ontmoetingskerk in Meijhorst op 20, 21, 27, en 29 oktober kunt u ook om 11 uur, 13:00 en 15:00 deel uit maken van een rondleiding waar men de kunst toelicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *