Geweldige donatie ….

Door een geweldig mooie donatie is het voor Stichting Gratis2deKansje nu nog makkelijker geworden om onze klanten te helpen.

Afgelopen jaren is er met diverse prive auto’s gewerkt om goederen op te halen en naar gezinnen toe te brengen, ook hebben wij auto’s moeten huren.                                                     

Als een crisis gezin een woning krijgt toegewezen dan hebben deze gezinnen nog geen inboedel en slapen daardoor vaak letterlijk op een betonnen vloer, wij brengen deze gezinnen dan de inboedel die men nodig heeft bijvoorbeeld bedden, kasten, bankstel, gasfornuis etc. alles wat nodig is om een nieuwe start te maken in hun leven.Ook hebben wij wekelijks vervoer nodig om goederen en textiel van de opslag naar ons afhaal locatie te brengen.                                                                                                                         

Dit gebeurde voorheen met eigen vervoer maar door een geweldige donatie is dit nu niet meer nodig, stichting Gratis2dekansje heeft nu een eigen vervoersmiddel wat ons heel erg zal helpen om ons werk nog beter te kunnen volbrengen.

Wilt u meer weten over wat stichting Gratis2deKansje allemaal doet? komt u dan gerust eens binnen wandelen  op de Meijhorst 1400 de koffie en thee staat elke dinsdag, woensdag en donderdag klaar tussen 10;00 en 16;00 uur

                                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *