VRIJWILLIGER(STERS) gezocht

 

In het afgelopen jaar heeft Stichting Gratis2deKansje meer dan 600 klanten erbij gekregen, en is de vraag om hulp erg toegenomen.

Ook het krijgen van donatie’s is enorm gestegen, dit is geweldig mooi, het is erg fijn om te zien hoeveel mensen begaan zijn met onze medemens, door de enorme groei is het werk dat we verzetten ook enorm gestegen, zo erg dat we nu haastig op zoek zijn naar extra hulp.

We krijgen namelijk de komende maanden van 3 Kinder-kledingbeurzen overgebleven kleding en speelgoed, daarnaast sponsort Albert Heijn ons ook dit jaar weer met veel speelgoed wat de klanten van Albert Heijn hebben ingebracht voor de kinderen.

Dit zal allemaal moeten worden uitgesorteerd, op het moment zijn we hard op zoek naar extra helpende handen.

Lijkt het u leuk om ons te helpen en zou u bij willen dragen om voor vele kinderen het mogelijk te maken dat deze kinderen cadeautjes krijgen met Sinterklaas en de Kerstdagen ?meld u zich dan alstublieft bij ons aan, dit kan telefonisch op telefoon nummer 024-6791398 of op telefoon nummer 06-53610551

 

Previous

4 Responses to “VRIJWILLIGER(STERS) gezocht”

 • Tessa / Beantwoorden

  Wat goed dat jullie zoveel mensen helpen! Mag ik vragen op welke tijdstippen jullie vrijwilligers kunnen gebruiken? Overdag is het geen doen voor mij maar s’ avonds zou een mogelijkheid kunnen zijn. Ik hoor graag of ik dan ook kan helpen.


  • Eugenie Aartsen / Beantwoorden

   Hallo Tessa,
   Op dinsdag.woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 zoeken wij hulp.
   Ook eventueel op maandag tussen 9.00 en 13.00 hebben we hulp nodig,helaas zijn dit uren overdag.
   je bent altijd welkom om eens binnen te wandelen op open koffie aanschuif dagen , deze zijn dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 op de Meijhorst 14-00


 • gerda paul / Beantwoorden

  ik zal graag bij jullie willen werken ik hoop dat ik snel een bericht van jullie krijg in woon in nijmegen gr m v paul


  • Eugenie Aartsen / Beantwoorden

   Beste Gerda, wat fijn dat u ons wilt komen helpen, zou u even willen bellen naar de voorzitter Eugenie Aartsen om een afspraak te maken, ze is te bereiken op 06-53610551 op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 14.00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *