VRIJWILLIGER(STERS) gezocht

 

In het afgelopen jaar heeft Stichting Gratis2deKansje meer dan 600 klanten erbij gekregen, en is de vraag om hulp erg toegenomen.

Ook het krijgen van donatie’s is enorm gestegen, dit is geweldig mooi, het is erg fijn om te zien hoeveel mensen begaan zijn met onze medemens, door de enorme groei is het werk dat we verzetten ook enorm gestegen, zo erg dat we nu haastig op zoek zijn naar extra hulp.

We krijgen namelijk de komende maanden van 3 Kinder-kledingbeurzen overgebleven kleding en speelgoed, daarnaast sponsort Albert Heijn ons ook dit jaar weer met veel speelgoed wat de klanten van Albert Heijn hebben ingebracht voor de kinderen.

Dit zal allemaal moeten worden uitgesorteerd, op het moment zijn we hard op zoek naar extra helpende handen.

Lijkt het u leuk om ons te helpen en zou u bij willen dragen om voor vele kinderen het mogelijk te maken dat deze kinderen cadeautjes krijgen met Sinterklaas en de Kerstdagen ?meld u zich dan alstublieft bij ons aan, dit kan telefonisch op telefoon nummer 024-6791398 of op telefoon nummer 06-53610551

 

Previous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *